Professional

Productfotografie

Aantal vanaf

Tot en met

Prijs/foto

Meerkost

vrijstaand maken

1

15

13 Euro

3 Euro

16

45

11 Euro

3 Euro

46

75

10Euro

3 Euro

76

100

9Euro

3Euro

100

...

8 Euro

3 Euro

Conceptfotografie

Wil je op een orginele manier je product in de kijker zetten?Deze manier van productfotografie is de meest orginele manier om je producten te tonen aan de klanten. We werken in overleg met jou om een volledig concept uit te werken. Hier behoort videografie ook tot de mogelijkheid. Het principe van conceptfotografie is een nieuwe en orginele manier voor het voorstellen van je product.

Het is een andere benadering dan het fotograferen van producten op een witte of zwarte achtergrond. Dit kan samen met een model of alleen het product? Samen gaan we opzoek naar de juiste invulling. We stellen ons drie vragen:


"Wat wil de klant?" Videoreportage en/of fotoreportage.

"Wat is de doelgroep van het product?"

"Hoe kunnen we op een orginele manier het product naar buiten brengen?"De foto's zijn ideaal om  te gebruiken als decor voor beurzen of op de voorpagina van je folder. Het zal de klanten onmiddellijk aanspreken. Hier  gaat heel wat voorbereiding en denkwerk vooraf. Het is ook mogelijk om een videoreportage te laten maken.

Hiervoor kan ik je dan verwijzen naar een zeer goede en bekwame videograaf. Samen werken we dan het concept uit. Dit kan in combinatie met fotografie gebeuren. 

De prijzen  zijn afhankelijk van het concept. Het uurtarief bedraagt 75 euro/uur. Graag maak ik voor jullie een offerte op maat. Je kan mij bereiken door het contactformulier in te vullen.


Voorbeeldvideo'sBedrijfs -en interieurfotografie

Als U een nieuwe zaak opstart is het belangrijk dat er mooie foto's op je website of in je  brochure komen. Het is bewezen dat klanten via foto's de eerste indruk krijgen van een bedrijf, restaurant, hotel, ....  Daarom is het belangrijk dat foto's aanspreken voor de klanten. Ze moeten als het ware meegezogen worden in jullie nieuwe zaak.  Goede foto's zijn medebepalend of een klant al dan niet voor de eerste keer  naar U toekomt.

Wil je unieke foto's met  een aparte invalshoek? Wil je strakke  en toch levendige foto's met net dat tikkeltje meer?. 


De prijzen voor een volledige fotoreportage van je zaak, bedrijf of restaurant beginnen bij  slechts 125 Euro. Voor meer informatie kan je het contactformulier invullen.

Uiteraard zal er een link aangemaakt worden naar jullie website.